17-12-13

De lekker rijpe MarjaSchroot uit Noord-Brabant zoekt erotische spanning met een vrouwelijke vrouw.

Mijn hobbies: Nog een aanvulling: ik geniet enorm van het spel, het veroverd worden, het langzaam aftasten en dichterbij kruipen.  

Over mij:

Ik ben een vrouwelijke vrouw en ik geniet van intimiteit en sex. Ik heb ervaring met 'datingsites', ik heb me nu aangemeld hier met een meer expliciet profiel, dat betekent niet dat ik wacht op platte berichten. Het betekent dat ik weet wat ik zoek en uitkijk naar die man die daar aan kan voldoen.

Over jou:

Wat ik op deze site wil,.....mmmmh beetje rondneuzen. Ben niet echt op zoek, maar wel nieuwsgierig! Nieuwsgierig naar mannen, vrouwen en nieuwsgierig wie er nieuwsgierig is naar mij?!

MarjaSchroot,

Commentaren

Hallo Marja wij zijn een volslank stel uit het Antwerpse. Lienke is 48 jaar, kort blond haar, blauwe ogen , piercing. Willy is 54 jaar, kort zwart haar, bruine ogen, borstbeharing. Wij zoeken iemand om een leuk trio te doen en en leuke vriendschap te hebben. Wij kunnen ontvangen en verplaatsen. Wij doen alles samen en alles op een zéér vrouwvriendelijke manier. Laat je iets weten. Groetjes willy en lienke

Gepost door: gewoon6065 | 11-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.